Er du stærk i dit EU-stof og god til at researche dig frem til det rigtige svar? Og kan du lide at formidle og holde oplæg?

Den Danske Europabevægelse søger en dygtig og udadvendt medarbejder til at tage godt imod besøgende, svare på spørgsmål om EU og holde oplæg til grupper i besøgscenteret Oplev Europa i Europa-Huset. Du vil være en del af et team på to værter, der sammen står for at besvare henvendelser, tilrettelægge oplæg og byde velkommen i besøgscentret. Størstedelen af dette job indeholder research af politiske emner og besvarelse af henvendelser

Samtidig kommer du også til at arbejde tæt sammen med Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet i Danmark. Dette indebærer blandt andet at bistå ved arrangementer i Europa-Huset og i aktiviteter som eksempelvis Folkemødet på Bornholm, når Parlamentet og/eller Kommissionen deltager.

 

Om Oplev Europa

Oplev Europa er Europa-Kommissionens og Europa-Parlamentet i Danmarks nye besøgscenter. Det befinder sig i Europa-Huset på Gothersgade 115, 1123 København K.

Formålet er at oplyse interesserede borgere om forholdene i EU. Dette gøres ved besvarelse af henvendelser, datasøgning, oplæg til besøgsgrupper i besøgscenteret, hvor interaktive stationer fører de besøgende gennem alt fra EU-støttede projekter over hele Europa til sammensætningen af den nuværende Kommission og Parlament. Du kan læse mere om Oplev Europa på oplev-europa.eu